Datalekkasje og Dark web overvåkning for bedrifter

 

Ønsker du konstant overvåkning av din bedrift på dark web i tillegg til alle kjente datalekkasjer?

Skulle noen av de ansattes e-post, bedriften domene, telefon etc dukke opp hos en av de mest kjente datalekkasjer, mest kjente butikkene på darkweb, på nettsiden til noen av de kjente ransomware gruppene så vil vi sende bedriften e-post og SMS. Slik at bedriften blir forbered på angrep som måtte komme.

Viktigste av alt, vi hjelper deg helt gratis om vi finner dine data i en datalekkasje

Du vet aldri når noen blir hacket. 

Store gigantiske konsern som Facebook, Google og Apple blir hacket. Data som hentes ut her blir lagt til salgs på darkweb og noen ganger delt helt gratis på nettsider som deler slik type info.

Små bedrifter som regnskapsførere blir også hacket, har du vært kunde her er sjansen stor for at info om din bedrift blir solgt eller gitt videre.

Ved å overvåke datalekkasjer kan du skifte passord, være forberedt på spam av e-post, masse telefonsamtaler, forsøk på hacking av bedriften din.

Vi hjelper deg

Finner vi infoen din i en data lekkasje vil vi bistå deg

Pris: 499,- i mnd +mva 

Blir fakturert pr mnd - Ingen bindingstid.

 

Hvorfor skal bedriften din overvåke darkweb?

1. Identifisere stjålet data

Darkweb er et sted der hackere og cyberkriminelle ofte legger ut eller selger sensitiv informasjon som stjålne kundedata, kredittkortinformasjon, eller påloggingsdetaljer. Ved å overvåke darkweb kan bedrifter raskt oppdage om deres data har blitt kompromittert, noe som gir dem muligheten til å reagere raskt og iverksette nødvendige tiltak.

2. Forhindre cyberangrep

Hackere bruker ofte darkweb til å dele og selge hackingverktøy, skadevare og informasjon om sårbarheter i bedriftssystemer. Overvåkning kan hjelpe bedrifter med å oppdage slike trusler før de rammer, slik at de kan styrke forsvarsmekanismer mot potensielle angrep.

3. Sikre omdømmet

Hvis sensitiv informasjon som tilhører en bedrift eller dens kunder blir offentliggjort på darkweb, kan det skade omdømmet og tilliten til bedriften. Ved å oppdage slike lekkasjer tidlig, kan bedrifter håndtere situasjonen og informere kundene før det blir offentlig kjent.

4. Oppdage insidertrusler

Darkweb kan også være et sted hvor illojale ansatte forsøker å selge informasjon eller tilgang til bedriftens systemer. Overvåking kan avdekke slike trusler tidlig og bidra til å forhindre at sensitiv informasjon blir solgt til konkurrenter eller kriminelle.

5. Risikovurdering

Gjennom darkweb-overvåking kan bedrifter få en bedre forståelse av hvordan de er oppfattet av trusselaktører. Dette kan gi innsikt i hvilke deler av virksomheten som er mest sårbare, og hvor de bør fokusere sine sikkerhetstiltak.

6. Compliance og juridiske krav

Noen bransjer er pålagt å følge strenge regler om databeskyttelse og sikkerhet. Overvåking av darkweb kan bidra til å sikre at bedriften følger disse kravene ved å identifisere og rapportere datalekkasje og brudd på personvernregler, som GDPR.

Darkweb-overvåking er en proaktiv metode for å beskytte bedrifter mot digitale trusler, redusere risikoen for økonomisk tap og sikre bedriftens integritet.

Skroll til toppen